The Art & Science of Coaching

Cteam lanseaza in Romania “The Art & Science of Coaching”, un program dezvoltat de Erickson Coaching International si creat pentru cei care isi doresc sa practice coaching-ul la un nivel avansat. Este un program ideal pentru leaderi, manageri si profesionisti de HR care isi doresc sa beneficieze de tehnici de coaching cu larga aplicabilitate practica.

La finalul acestui training, participantii pot deveni coachi acreditati Erickson si pot folosi instrumente de coaching in viata de zi cu zi, fie in calitate de coach, fie ca instrumente de comunicare. Acest training le permite participantilor sa acumuleze numarul necesar de ore de training pentru a obtine Accreditation of Professional Certified (PCC) de la Federatia Internationala de Coaching (ICF). Coach si mentori cu experienta, unii dintre ei cu multi ani de experienta in acest domeniu, spun ca, dupa doar primul modul, eficienta muncii lor a crescut cu minim 40% si ca durata discutiilor legate de setarea obiectivelor, s-a injumatatit. Tehnicile, strategiile si instrumentele de coaching ale Erickson Coaching International sunt orientate catre obiective si, de aceea, sunt extrem de eficiente.

Metodologia de coaching Erickson iti ofera posibilitatea de a-ti folosi potentialul creativ, de a transforma munca cu clientii in arta si de a intelege foarte bine studiile stiintifice si practica pe care se bazeaza aceasta metodologie.

Abordarea structurata a coaching-ului si orientarea catre solutii sunt instrumente grozave care le permit coachilor, trainerilor si mentorilor sa conduca orice conversatie catre un scop bine definit si rezultate vizibile. Ca metoda de management, coaching-ul ajuta oamenii sa obtina satisfactii mai mari legate de munca lor, sa isi dezvolte potentialul de leadership si sa isi alinieze obiectivele personale cu cele ale organizatiei. Atunci cand este aplicat in business, coaching-ul permite o mai buna intelegere a viziunii de business, ajuta la motivarea echipei, inspira si mentine entuziasmul angajatilor.

Pentru mai multe informatii sau inscrieri, ne puteti contacta la +4 031 425 68 52 sau hello@cteamgroup.ro

 

Structura Programului