Resurse Umane, Sales, Management, Dezvoltare personala

Cursurile noastre genereaza schimbari de mentalitate si livreaza o serie de abilitati practice pentru imbunatatirea relatiilor cu clientii (interni si externi) prin intermediul dezvoltarii personale.

Noi credem ca cei mai buni nu lasa nimic la voia intamplarii – succesul vine atunci cand iti atingi fiecare obiectiv si faci asta cat mai bine. La fel cum trebuie sa ne asiguram si ca fiecare persoana care lucreaza in companie isi atinge potentialul. Iar aici intervenim noi -  programele noastre ofera experiente interactive si introduc o abordare unica pentru maximizarea abilitatilor. 

Concepem si oferim programe de training care acopera domenii esentiale pentru succesul in afaceri:

  1.           Vanzari (key account management, managementul vanzarilor, negociere, telesales, etc.)
  2.           Leadership si Management (abilitati de management, leadership, coaching pentru manageri, team coaching, gandire strategica, etc.)
  3.          Soft Skills (comunicare, abilitati de prezentare, time management, project management, feedback, networking, gandire creativa, etc.)

 

Organizam traininguri atat in sistem OPEN (orice persoana care doreste sa participe pentru a-si indeplini obiectivele si a interactiona cu profesionisti din alte companii este binevenita) cat si in-house, in functie de nevoile si obiectivele de business ale clientilor nostri.

 

Suntem constienti ca un training inseamna bani care trebuie justificati. Va oferim certitudinea ca veti obtine maximul din investitia facuta, gratie:

  • Abordarii programelor de training in 3 etape (inainte, in timpul si dupa finalizarea lor);
  • Trainerilor cu experienta atat in business cat si in consultanta si training; 
  • Metodelor de predare interactive;
  • Platformelor de sustinere post-pregatire (portal de e-learning);
  • Personalizarii fiecarui curs astfel incat impactul sa fie maxim.

 

Alegerea va apartine, acum. Ne-ar face placere sa ne contactati: hello@cteamgroup.ro