Consulteam Human Capital lanseaza in Romania scoala de coaching Erickson Coaching International.

                                              

Bucuresti, 22 mai 

Consulteam Human Capital lanseaza in Romania scoala de coaching Erickson Coaching International. 

Scoala de coaching Erickson a fost infiintata in 1980 si este una din cele mai renumite scoli de coaching din lume, cu peste 40.000 de absolventi in 27 de tari si sediul central in Vancouver, Canada. Este o scoala de coaching acreditata de International Coaching Federation (ICF), iar sloganul de brand, “Changing the world one conversation at a time”, surprinde esenta filozofiei fondatoarei Marilyn Atkinson, PH.D – cochingul orientat catre solutii (solution-focused coaching) este un model de coaching care creeaza premizele pentru orientarea catre rezultatul dorit versus problema: “Esti viitorul catre care te indrepti”.  

Viziunea scolii de coaching Erickson este ca fiecare dintre noi poate genera si implementa schimbari pozitive care sa ne ajute sa crestem si sa evoluam, cat si sa ii inspiram pe cei din jur. 

Abordarea structurata a coaching-ului si orientarea catre solutii sunt instrumente grozave care le permit coachilor, trainerilor si mentorilor sa conduca orice conversatie catre un scop bine definit si rezultate vizibile. Ca metoda de management, coaching-ul ajuta oamenii sa obtina satisfactii mai mari legate de munca lor, sa isi dezvolte potentialul de leadership si sa isi alinieze obiectivele personale cu cele ale organizatiei. Atunci cand este aplicat in business, coaching-ul permite o mai buna intelegere a viziunii de business, ajuta la motivarea echipei, inspira si mentine entuziasmul angajatilor.

De ce Erickson: 
•    36 de ani de experienta in livrarea de programe de dezvoltare Coaching & Business Leadership

•    Acreditat de catre International Coaching Federation (ICF)

•    Instrumente si resurse inovatoare puse la dispozitia absolventilor

•    Platforma de e-learning

•    Flexibilitate in livrarea traingurilor (online/ in clasa)

 

The Art & Science of Coaching este un program Ericskon care se adreseaza celor care doresc sa invete si sa practice coachingul la un nivel avansat,  si este acreditat de catre International Coaching Federation (ICF). Este un program ideal pentru leaderi, manageri si profesionisti de HR care isi doresc sa beneficieze de tehnici de coaching cu larga aplicabilitate practica, cat si pentru pasionatii de coaching sau cei care doresc sa se dezvolte in aceasta zona. 

Facilitatorii sunt coach acreditati internationali si folosesc metode de training inovatoare, bazate pe cele mai recente studii si experienta dobandita la nivel global.

Prima serie a scolii de coaching Erickson va sustinuta, in Romania, de catre Marilyn Atkinson, PH.D – fondatoarea scolii de coaching. 

The Art & Science of Coaching include 4 module care se desfasoara in clasa, si Modulul V care se desfasoara on-line si este destinat exclusiv celor care doresc sa devina coach acreditati. 

Perioada de desfasurare a primei sesiuni The Art & Science of Coaching in Romania este Septembrie 2017 – Martie 2018, participantii avand optiunea de a alege fie numai un singur modul, doua, trei sau patru. 

Pentru mai multe detalii, ne-ar face placere sa ne contactati: T: +40 31 425 68 52 ; office@consulteam.rohttp://consulteam.ro/erikson/arta-si-stiinta-coachingului

 

Links: http://hrmanageronline.ro/scoala-de-coaching-erickson-college-internatio...