Structura programului

A

Experience Coaching

“Experience Coaching” – este un webinar GRATUIT, de patru ore, care iti permite sa experimentezi ce este coaching-ul orientat catre solutii si sa intelegi filozofia de training Erickson.

B

Modulul I

Vei invata notiunile fundamentale despre practicarea eficienta a coaching-ului si, la finalul acestui modul, vei putea sa conduci o sesiune de coaching. In Modulul I, ne concentram pe inspiratie, cu precadere pe intrebarea – “Ce imi doresc sa obtin?”.

C

Modulul II

Acest modul iti pune la dispozitie o serie impresionanta de instrumente care te va ajuta sa aprofundezi intrebarea clientului tau –“Si cum fac sa obtin acel lucru?” Veti invata strategii de coaching riguros testate, pe baza carora se poate actiona si care te vor ajuta sa construiesti o relatie de coaching productiva cu clientul tau.

D

Modulul III

Scopul acestui modul este sa atraga atentia asupra modului in care conectarea cu valorile in care credem in mod real ne permite sa ne indeplinim obiectivele. In timpul acestui modul, veti invata despre procese care faciliteaza integrarea valorilor si cum sa faceti fata obiectiilor.

E

Modulul IV

“Cum stiu cand mi-am atins obiectivul?” este intrebarea cheie cu care vei lucra in acest modul. Un studiu rapid va evidentia diferentele dintre stilurile de comunicare si metode pentru o comunicare mai eficienta cu ceilalti.

F

Modulul V

Acest modul este destinat celor care doresc sa obtina acreditarea Federatiei Internationale de Coaching (ICF). La finalul lui, poti aplica pentru obtinerea certificarii ACC (Associate Certified Coach) sau PCC (Professional Certified Coach) de la ICF.

 

 

Modulele I - IV se desfasoara la Bucuresti, la sediul Cteam. Modulul V are loc online.