Portofoliul Cteam include o serie de instrumente de evaluare, utilizate cu succes atat pentru clienti locali, cat si internationali: 

Objective Management Group

Este singurul instrument de evaluare dedicat fortei de vanzari, instrument cu aplicabilitate atat in evaluarea unei forte de vanzari existente (sau a unei organizatii in intregul ei), cat si ca instrument in recrutarea oamenilor de vanzari. In cifre: +8.500 de companii evaluate, +650.000 de oameni de vanzari testati, + 25 de ani de experienta. 

Process Communication Model (PCM)

PCM - profilare de personalitate si comunicare premiata, cu aplicabilitati in autocunoastere, dezvoltarea si gestionarea echipelor, comunicare, relationare si negociere.

SDI - Strength Deployment Inventory®

SDI este un instrument de evaluare care va ajuta sa intelegeti motivele care stau la baza diferitelor tipuri de comportamente, cum aceste motive si comportamente se schimba in functie de situatii diferite si cum sa intelegeti comportamentele si motivatiile celor din jur. Abordarea SDI ajuta la consolidarea relatiilor si construirea unor echipe eficiente.

Extended DISC® 

Este un instrument de evaluare psihometric, pe baza caruia pot fi evaluate atat persoane individuale cat si echipe. 

 

 

There is currently no content classified with this term.