Procesul de management al performantei este unul dintre indicatorii care masoara functionalitatea unei organizatii. Fie de sine statatoare, fie integrata cu alte procese HR sau din companie, masurarea performantei ne ofera o imagine clara a situatiei actuale si ne sprijina in a ghidarea companiei catre diverse zone strategice: adaptarea strategiei pentru dezvoltare, expansiune, restructurare, etc.

Chiar daca este acceptat faptul ca talentul reprezinta pentru companii un avantaj competitiv, pentru marea majoritate a organizatiilor, elaborarea si implementarea unor programe eficiente de management al performantei ramane o mare provocare. Conform studiului unor studii recente, doar 3% dintre companiile participante au raportat rezultate exceptionale pentru programele lor de management al performantei.

Pe baza metodologiei si a experientei consultantilor nostri, Cteam ofera clientilor acces la instrumente cheie si solutii, dezvoltand impreuna cu acestia programe eficiente, cu rezultate vizibile, de management al performantei.