Objective Management Group

Pioner si lider de piata in industria evaluarilor fortelor de vanzari

Objective Management Group este un instrument specific vanzarilor, nu adaptat vanzarilor, dezvoltat de Dave Kurlan si utilizat in peste 8.500 de companii pe mai mult de 500.000 de oameni de vanzari. De 3 ani, suntem parteneri exclusivi ai OMG in Romania si Balcani iar clientii nostri provin din industrii variate: banking, asigurari, retail, etc.

Poti imbunatati forta de vanzari existenta?

OMG furnizează companiilor în creștere cele mai precise informații si o imagine clara asupra potentialului de crestere a vânzărilor, profiturilor și cotei de piață. Ne uităm la oamenii, strategiile și sistemele dvs. și vă putem spune dacă oamenii dvs. pot executa efectiv strategiile companiei, pot răspunde așteptărilor dvs. și pot face parte din rolurile în care se afla. Veți afla care dintre agenții dvs. de vânzări existenți ar putea avea rezultate de două, trei sau chiar de patru ori mai bune. Veți descoperi ce trebuie să faceți pentru a ajuta acești oameni să-și atingă potențialul. Veți înțelege care din oamenii voștri nu vor avea impactul dorit și de ce. Analizăm de asemenea calitatea si cantitatea pipeline-ului de vanzari și nu in ultimul rand, includem si eficacitatea managementului vânzărilor.

Despre organizația dumneavoastra de vânzări

Analiza Sales Effectiveness and Improvement Analysis (SEIA) reprezintă cea mai importantă colecție de informații despre organizația de vânzări a companiei dvs. SEIA analizează persoanele, sistemele și strategiile din cadrul organizației dvs. de vânzări. Evaluează potențialele probleme legate de criteriile dvs. de angajare, de calitatea pipeline-ului., de eficiența eforturilor dvs. de gestionare a vânzărilor, de faptul că echipa dvs. de conducere se află pe aceeași lungime de unda, dacă vânzătorii dvs. sunt capabili să vă execute strategiile, cu modelul dvs. pentru a "ataca" piață, precum si potentialul pierdut ca urmare a deficiențelor identificate in echipa de vanzari. În plus, identifică vânzătorii care ar trebui să aibă performanțe mai bune și ce trebuie să faceți pentru a-i ajuta să-și atingă potențialul. Veți avea o imagine, de asemenea, asupra persoanelor care pot fi instruite, cât de multă formare vor avea nevoie și de tipul de ajutor de pe urma caruia fiecare va beneficia. 

Evaluarile Objective Management Group in Recrutare

Imaginați-vă un instrument atât de fiabil încât ați putea elimina 96% din greșelile făcute atunci când angajati agenți de vânzări (și managerii de vânzări). Nu va trebui să așteptați șase luni până la un an pentru a afla dacă următorul dvs. candidat va reuși în compania dvs. Evaluarile OMG pentru candidat vanzari, candidat manager vanzar si Sales VP oferă acces ușor și instantaneu rezultate corecte pe care mii de companii de succes se bazează pentru alegerea vânzătorilor de succes (și a managerilor de vânzări). Candidații completeaza un set cuprinzător de întrebări, iar rezultatele sunt trimise prin e-mail către dvs. Aceste informații puternice sunt disponibile pentru interviu. Utilizarea instrumentului OMG de evaluare a candidatilor:

  • Nu necesita sprijin administrativ.
  • Nu implica un program software care sa fie invatat sau instruit.
  • Ușor de înțeles și nimic lasat in voia interpretarii
  • Sunt oferite recomandări de angajare.
  • Nu trebuie să trageți concluzii.
  • Precize cu o rata de 96%succesul vânzărilor în compania dvs.

Combinăm criteriile noastre dovedite pentru succesul vânzărilor cu ceea ce un vânzător eficient trebuie să facă în compania dvs. pentru a obține succesul în mod consecvent. Criteriile de angajare au o diferite scale de evaluare. Greutate mai mare = criterii mai dure. Întrebările de interviu sugerate sunt incluse în raportul fiecărui candidat de vânzări.

Resurse:

Statistics Lead Generation Tool

Register for a free Sales Candidate Assessment

Sales Force Grader

Sales Process Grader

Recruiting Process Grader

White Paper - The Modern Science behind Sales Force Excellence

White Paper - The Modern Science of Salesperson Selection

White Paper - Sales Longevity - The Science of Predicting Sales Turnover

E-Book - 63 Powerful SalesTips for a Huge Increase in Sales